specialprojekt

Specialprojekt
Att producera ”utanför boxen”

Behövs speciella detaljer, fixturer eller verktyg för att klara en knepig eller avancerad funktion, har vi även kompetens och maskiner för detta. Många andra tillverkande företag vänder sig därför till VTT när de behöver hjälp för att lösa sin produktion på ett smidigare sätt.

Kontakta oss så kan vi resonera om ditt projekt. Du kommer att upptäcka att vi är vana bollplank för projekt i en rad olika branscher, både när det gäller konstruktion och specialproduktion.

“Att VTT ofta vinner budgivningarna beror inte bara på deras höga kvalitet, rimliga priser och korta leveranstider utan också på deras snabba svar och trevliga och konstruktiva bemötande. Sedan vi upptäckte VTT får de alltid en förfrågan när vi behöver specialdetaljer tillverkade.”

Henrik Eriksson, LEAX

“För oss är det viktigt att våra leverantörer har kunskap att förstå det vi behöver, så att de kan fungera som ett bollplank för oss och föreslå alternativa lösningar som bli bättre och mer kostnadseffektiva. Plus att det ska fungera på ett personligt plan också. Med VTT känns det som vi åker ner till vår egen verkstad, som om de bygger mina idéer…”

Rolf Andersson, Esrange Space Center