VTT_ikoner_Om oss

Om oss
VTT – din teknik- och mekanikpartner

VTT:s styrka ligger i kombinationen av teknisk spetskompetens och gedigna resurser inom produktion produktionsanpassning, produktutveckling och kostnadseffektiv bearbetning. Dessutom har vi en orubblig inställning att ge dig professionell och personlig service, rätt kvalitet samt pålitliga leveranser. Något som våra fantastiska kunder och referenser också kan intyga.

VTT har tillverkat komponenter och produkter sedan 70-talets början. Vi har stor erfarenhet av nära och förtroendefulla samarbeten med allt från mindre industriföretag till stora, världsledande produktägande koncerner.

Vår utgångspunkt är alltid valfriheten. Som kund hos VTT kan du välja den nivå som passar ditt företags nuvarande behov och sedan utveckla samarbetet i takt med att behovet ökar eller förändras. Vår utvecklingskompetens hjälper dig att hitta smarta tekniska lösningar och kostnadsbesparande produktion. Vi vet av erfarenhet att med förmågan att leverera växer också kundens förtroende, och därmed också uppdragens storlek och omfattning.

Vi har flera exempel på samarbeten som börjat som ett mindre uppdrag och som sedan utvecklats till ett långsiktigt partnerskap där vi tar ett helhetsansvar med produktion, optimering, vidareutveckling, inköp, reservdelshållning och lager etc. Det gör att kunden i ännu högre grad kan fokusera på sin kärnverksamhet.

För detta har vi har fräscha ändamålsenliga lokaler i såväl Umeå som Skellefteå med hög kapacitet, modern maskinpark och fantastiska medarbetare. Kontakta oss för ett förutsättningslöst samtal om hur vi kan hjälpa dig.