Jobba hos oss

En av VTT:s framgångsfaktorer är vår personal. Kunniga, engagerade medarbetare som brinner för att lösa kundens behov. Därför är vi alltid intresserade av att komma i kontakt med fler duktiga människor som vill fortsätta att utvecklas, hör av dig. Vi har två produktionsenheter, en på Degerbyn i Skellefteå och en på Klockarbäckens industriområde i Umeå. Ljusa fräscha lokaler där vi vinnlägger oss om att skapa attraktiva arbetsplatser för både kvinnor och män och där vi bygger dreamtem som både vi själva och våra kunder är stolta över.

Studenter och exjobb

Vi ser examensarbeten som en naturlig del av vår verksamhet och tar gärna emot studenter som vill göra sitt exjobb inom våra expertområden. Du får chansen att omvandla dina teoretiska kunskaper till praktiska samtidigt som du lär känna oss. Du hjälper företaget med arbetsuppgifter och kanske hittar nya lösningar på utmaningar i vår verksamhet. Och vem vet, kanske är det första steget till en framtida anställning på VTT?

Vill du göra ditt exjobb på VTT, kontakta oss och berätta mer om dig och vilken inriktning du tänker dig på ditt arbete.

Aktuella tjänster

 

Vi söker rutinerad svarvare!

Är du en driven, engagerad och erfaren CNC-operatör som är sugen på nya utmaningar och en fantastisk arbetsplats? Då är det dig VTT i Skellefteå söker till vår avdelning för svarvning.
Du kommer att arbeta tillsammans med ett team av erfarna CNC-operatörer på ett trevligt företag som håller högsta kvalitet på sina produkter och som alltid strävar efter att förbättras och utvecklas. Skiftarbete kan förekomma.
 

Vi söker rutinerad CNC-operatör!

Är du en driven, engagerad och erfaren CNC-operatör som är sugen på nya utmaningar och en fantastisk arbetsplats? Då är det dig VTT i Skellefteå söker till vår avdelning för prototyp- och verktygstillverkning.
Hos oss jobbar du i 3- och 5-axliga maskiner med HAAS och Mazatrol som styrsystem. Programmering gör du i Mastercam. Arbetsdagarna är varierande med många nya artiklar i allt från aluminium till rostfritt stål.
Du kommer att arbeta tillsammans med ett team av erfarna CNC-operatörer på ett trevligt företag som håller högsta kvalitet på sina produkter och som alltid strävar efter att förbättras och utvecklas. Skiftarbete kan förekomma.
 

Vem är du?

Du har en verkstadsutbildning eller motsvarande, samt några års erfarenhet av liknande jobb. Som person är du noggrann och strukturerad. Ordning och reda på arbetsplatsen är för dig en självklarhet. Du är van att ta egna initiativ och kan arbeta självständigt mot uppsatta mål och deadline. Vidare är du stresstålig och har en hög servicekänsla. Erfarenhet i Mastercam eller motsvarande programmering är meriterande.
Ditt personliga engagemang och vilja att fortsätta utvecklas inom yrket är viktigt för oss.
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller om oss är du varmt välkommen att kontakta:
VD: Ulf Kristoffersson
Tel: 0706998682

Skicka din ansöka till ulf.kristoffersson@vtt.se