Jobba hos oss

En av VTT:s framgångsfaktorer är vår personal. Kunniga, engagerade medarbetare som brinner för att lösa kundens behov. Därför är vi alltid intresserade av att komma i kontakt med fler duktiga människor som vill fortsätta att utvecklas, hör av dig. Vi har två produktionsenheter, en på Degerbyn i Skellefteå och en på Klockarbäckens industriområde i Umeå. Ljusa fräscha lokaler där vi vinnlägger oss om att skapa attraktiva arbetsplatser för både kvinnor och män och där vi bygger dreamtem som både vi själva och våra kunder är stolta över.

Studenter och exjobb

Vi ser examensarbeten som en naturlig del av vår verksamhet och tar gärna emot studenter som vill göra sitt exjobb inom våra expertområden. Du får chansen att omvandla dina teoretiska kunskaper till praktiska samtidigt som du lär känna oss. Du hjälper företaget med arbetsuppgifter och kanske hittar nya lösningar på utmaningar i vår verksamhet. Och vem vet, kanske är det första steget till en framtida anställning på VTT?

Vill du göra ditt exjobb på VTT, kontakta oss och berätta mer om dig och vilken inriktning du tänker dig på ditt arbete.

Aktuella tjänster

 

Vi söker CNC-kunnig personal!

För att möta den ökade försäljningen så behöver vi öka bemanningen på maskinbearbetningen. Vi jobbar med 3-5-axliga CNC-styrda fräsar som programmeras i Mastercam. 

Vem är du?

Den vi söker ska ha ett stort intresse av teknik, ha vana av att jobba med CNC-styrda maskiner, men det viktigaste är engagemang och vilja att vara med och förbättra både för vi som jobbar på VTT och våra kunder.

Skicka din ansöka till info@vtt.se

 

 

Vi söker en affärsorienterad Ekonomichef

Kontakta oss med din ansökan