verktyg

Verktyg
Kostnadseffektiva kvalitetsverktyg

Vi har verktygstillverkning för en rad olika branscher och är kända för att snabbt och kostnadseffektivt kunna ta fram rätt lösning. Med konstruktion, produktion och högeffektiva maskiner under ett och samma tak kan vi garantera korta ledtider från order till färdigt verktyg. Vi erbjuder också service av verktyg och möjlighet att teckna avtal för att säkerställa framtida behov av service och reservdelar. För mer information, kontakta oss.

Några exempel på verktygstyper

  • Strängsprutningsverktyg för en eller två material (CO extrudering)
  • Formverktyg för polymerer, gummi och härdplaster
  • Form-, bock-  och stansverktyg
  • Specialverktyg till bil- och rymdindustrin

Vi hanterar verktyg upp till 10 ton.

“Vi har samarbetat med VTT under många år och samarbetet präglas av snabb respons och bra dialog. Våra extruderingsverktyg behöver ofta justeras efter första testet och VTT är flexibla och ställer alltid upp med snabba leveranser. De förfogar också över en modern och bra maskinpark som gör att de uppfyller alla de krav vi har på en verktygsleverantör.”

David Burén, Plastex

“Vi är jättenöjda med VTT. Vi får våra arbeten utförda i rätt tid och de håller det dom lovar. Dessutom är VTT väldigt duktiga på att förstå ritningen och våra krav – hittar de något som ser tveksamt ut, hör de av sig och vill resonera. Dom hjälper oss snabbt om det krisar samt VTT håller mycket hög kvalité på sina arbeten.”

Martin Fahlgren, Trelleborg