Vi söker rutinerad CNC-Tekniker!

Är du vår nästa CNC-Tekniker?
Är du en driven och engagerad CNC-tekniker som är sugen på nya utmaningar och en flexibel arbetsplats? Då är det dig VTT i Skellefteå söker till vår avdelning för prototyp- och verktygstillverkning.

Vilka är vi?
Hos VTT får du möjligheten till ett intressant, varierande och utmanande arbete där du får jobba i en grupp med erfarna CNC-tekniker och CNC-operatörer. VTT i Skellefteå jobbar främst med korta varierande serier av artiklar. Här får du möjligheten att delta i hela processen från ritning och till färdig detalj. Vi förenar problemlösning med spetskompetens inom vårt område.
VTT erbjuder flexibla arbetstider för att främja en god balans mellan arbete och privatliv. VTT erbjuder också förmånligt friskvårdsbidrag, fräscha lokaler och en trevlig stämning.

VTT i Skellefteå ingår i en koncern där VTT holding är moderbolag och förser övriga bolag med gemensamma funktioner som ekonomi och VD. Vi har ett syskonbolag i Umeå, där vi fokuserar på svets, kantbockning och laserskärning. VTT Skellefteå fokuserar på CNC-bearbetning & montering.

Vem är du?
Du har en verkstadsutbildning eller motsvarande, samt några års erfarenhet av liknande jobb. Som person är du noggrann och strukturerad. Ordning och reda på arbetsplatsen är för dig en självklarhet. Du är van att ta egna initiativ och kan arbeta självständigt mot uppsatta mål och deadline. Vidare har du en hög servicekänsla.
Erfarenhet i Mastercam eller motsvarande programmering är meriterande.
Ditt personliga engagemang och vilja att fortsätta utvecklas inom yrket är viktigt för oss.
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.
Skiftarbete kan förekomma.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller om oss är du varmt välkommen att kontakta:
Produktionsledare Daniel Sandberg- 0910-17291, Daniel@vtt.se
Fackklubben vid VTT i Skellefteå, ordf. David Holmgren- vtt.fackklubb@gmail.com
Skicka din ansökan till Daniel@vtt.se

Ansök senast 2024-02-29.